• Nieuwe coronamaatregelen

  2 okt 2020
 • ALGEMEEN

  1. Leden die positief getest zijn op COVID-19 melden dit per omgaande aan het bestuur, zodat het bestuur de benodigde maatregelen kan treffen.

  UITWEDSTRIJDEN

  1. Wij reizen per jeugdteam met maximaal 4 auto’s (tot en met JO10) of 5 auto’s (t/m JO19), zodat er maximaal 4 of 5 begeleiders bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn. De leiders komen daar bij. Per auto maximaal 4 inzittenden (één chauffeur plus 3 passagiers).

  2. In de auto wordt door iedereen een mondkapje gedragen.

  3. Voor trainingen van de combinatie elftallen met Smerdiek gelden dezelfde regels. Echter alleen de leiders kunnen (eventueel) aanwezig zijn bij de training, anderen (chauffeurs/ouders) niet.

  4. Geblesseerde spelers gaan niet mee naar/zijn niet aanwezig bij wedstrijden of trainingen.

  5. Bij uitwedstrijden verzamelen wij bij de kantine. Houd hierbij de 1,5m onderlinge afstand en beperk de groepsgrootte tot maximaal 40 mensen.

  THUISWEDSTRIJDEN

  1. Alleen spelers, leiders, bestuursleden en leden van de jeugdcommissie hebben toegang tot het sportcomplex. Voor alle overige mensen geldt dat de toegang verboden is, tenzij hiervoor vooraf toestemming gevraagd is aan het bestuur en hiervoor toestemming is verleend. Denk hierbij bijvoorbeeld vrijwilligers.

  2. Voor bezoekende jeugdteams zijn naast de spelers maximaal 5 begeleiders plus teamleiders aanwezig. Voor senioren teams alleen spelers, teamleiders en bestuursleden.

  3. Voor onze jeugdteams worden de spelers door ouders / begeleiders bij de ingang van het sportcomplex afgezet. Ouders/begeleiders hebben geen toegang tot het sportcomplex. Voor de jongste spelers onder ons die nog niet zelfstandig hun voetbalschoenen aan kunnen doen vragen wij de ouders dit vooraf te doen, dit kan voor aan het sportcomplex.

  4. Het WC blok in de kantine is open, voor andere zaken is de kantine is gesloten.

  5. Voor seniorenteams geldt dat het meenemen en nuttigen van eigen consumpties niet is toegestaan.

  6. In de rust wordt voor ranja / thee gezorgd. Voor de begeleiders en leiders zal voor thee en koffie worden gezorgd.

  7. Seniorenteams kunnen voor de wedstrijd doorgeven of zij na de wedstrijd een consumptie willen. Per spelers kan één consumptie worden besteld, bestellingen worden per PIN betaling in één bon afgerekend. Na afloop van de wedstrijd worden de consumpties in de kleedkamer gezet.